Дорогі Браття і Сестри у Христі!

Допоможіть Живій Вервиці поширювати віру, моральність, завдяки Вашій молитві, пожертві на поширення віри!

Зробити пожертву в
фундацію "Живої Вервиці"

Свідчення про отримані ласки

Я хочу подякувати Святій Філомені за ласку зцілення від дерматиту, а також хочу закликати всіх, у  кого є якісь проблеми, молитися до цієї Великої Святої.

п. Уляна (м. Львів)

Свідчення про отримані ласки учасників "Живої Вервиці"

Роман (м.Львів)
Слава Ісусу Христу! Хочу виразити глибоку вдячність святому Юді-Тадею за все, що Він зробив і робить для мене! Він поміг мені в багатьох речах, але перш за все: віднайти мир, спокій і розуміння Бога! Допоміг позбутися депресії, тривоги і розпачу. Моліться Йому і довіртеся повністю...і повірте, що швидко відчуєте Божу Благодать. Дев ’ятниця до св.Тадея надзвичайно помічна в практично безвихідних становищах! Щиро дякую св. Тадеєві – охоронцю і заступнику в важкі хвилини життя! 
Господь посеред нас!!!
п. Стефа (с. Кротошин)
Одного разу моя мати впала з гори. Вона дуже сильно травмувала ребра з лівого боку та праву ногу. З часом нога сильно підпухла, що спричиняло нестерпний біль. Дякую Богові та св. Філомені, що моя мати залишилася жива. Миро і пояс св. Філомени допомогли їй оздоровитися. 

п. Ірина (Івано – Франківська обл.)
Я вдячна Господу Богу, що долучилася до 8 мільйонів учасників Живої Вервиці. Участь у ній мені припала до душі. Я щиро вдячна Господу Богу за численні благословення, які я отримала завдяки участі у Живій Вервиці. Після того, як я вступила до Живої Вервиці я почала використовувати миро святої Філомени і пояс ціє святої для себе і для моєї дівчинки Мартусі, відмовляючи молитви і девятниці до святої Філомени. Надіюся, що за посередництвом святої ФІломени. Господь вислухає мої молитви. Ще у 2002 році мені моя знайома порекомендувала книгу «Свята Філомена – дар Господа людині» і придбала пояс святої Філомени. Я це зробила і постійно носила його. Але через деякий час мені це набридло я його скинула, бо він виглядав з під одягу і це не було модним. Я дуже жалію, що так зробила, бо після мала великі випробування. Я почала зустрічатися із хлопцем, він мені дуже подобався. Я захоплювалася його розмовою, тому що він вмів мене слухати і після півтора року ми побралися, бо справді любили один одного. У 2006 році я народила дівчинку, назвали її Марта, ми так дуже хотіли, а ще перед народженням було святої святої Марти. Роди були важкими. Я не могла родити у природній спосіб тому ікарі використовували метод видавлення плоду. Троє лікарів витискали із мого лона дитятко. Було це дуже страшно і важко, але із Божою допомогою та заступництвом святої Філомени та моїй участі у Живій Вервиці дитина зявилася на світ. На другий день ранком принесли дитину, щоб я годувала, але вона відмовлялася взяти груди. Ще через деякий час, я просила, щоб її принесли, але вони сказали, що мають зробити деякі обстеження і сказали, що під час пологів дитина дістала пологову травму, появилися судоми і перехрещення ніжок. Я була дуже засмучена та постійно плакала, впадаючи у депресію. Тоді дитинку перевели у реанімацію, в обласну дитячу лікарню. Я почала знову відмовляти девятницю до святого Юди – Тадея, святої Філомени, використовувала воду із Люрду, просила заступництва Ісуса Христа, святої Філомени, яку я так зневажила колись. На протязі семи днів дитина перебувала на ШВА – терапії, в подальшому відновилося самостійному диханні і на 12 добу перевезли у відділення патології новонароджених. Але я тяжко захворіла дивлячись на те, як дитину колять, серце краялося на кусочки. З нею була чоловікова мама. Вона пролежала ще місяць і виписали дитину додому. Не один раз ми лежали у неврологічному відділені, але є вже позитивні зрушення. Дитинка самостійно сидить, ходить із підтримкою, впізнає ближніх. Але ще має судоми, які сповільнюють її психічний і розумовий розвиток. Аналізуючи своє життя я дуже вдячна святій Філомені за такі щедрі благословення, які я отримала від неї та участі у Живій Вервиці і тому знову прошу усіх учасників Живої Вервиці молитися за мою донечку Мартусю, за мене її маму Ірину. Нехай Господь зсилає благословення і щедрі ласки на кожного. Я вірю, що за молитвами усіх учасників Живої Вервиці та заступництва святої Філомени, моя дитина стане здоровою, адже свята Філомена вже і так скільки допомогла мені.
Ганна (с. Ланівці)
Складаю щиру подяку Господу Богу, Матінці Божій, заступництву святої Філомени і всім святим. Щиро дякую за всі ваші спільні молитви, які возносите перед Престолом Всевишнього за мене та усіх членів «Живої Вервиці», за усі наші родини. 
Перший раз я захворіла, коли приїхала з Чорнобиля. У мене кровоточили ясна. Які я ліки тільки не приймала, але нічого не помагало. На той час я ще не знала, що означає «Жива Вервиця» та свята Філомена. Але молилася до Матінки Божої, Ісуса Христа святої Філомени та усіх святих. Була у церкві святого Андрія у Львові, де отримала миро святої Філомени. Ревно молилася і змащувала ясна. Сталося диво: я видужала. І вже 20 років мої ясна ні разу не кровили, для мене це є благословенний лік. Нещодавно мене дуже боліли ноги, не було сили ходити, бо мала варикоз, потрібно було прооперувати. Відколи я вступила до «Живої Вервиці», виконую усі обов’язки, молюся усі вервиці та приписані молитви. Завжди ношу пояс - цей благословенний лік. Миром змащувала ноги і молилася за своє здоров’я, мені стало краще. Я знову ходжу до церкви і дякую за дар оздоровлення Богу, Пречистій Діві Марія і святій Філомені. «Жива Вервиця» має велику силу перед престолом Всевишнього, тому прошу всіх приєднуватися до «Живої Вервиці». Моліться, просіть та вірте у Божу допомогу - і Бог виздоровить Вас та допоможе Вам.
Марія (Львівська обл.)
Дорогі у Христі брати та сестри – учасники молитовного братства «Жива Вервиця» в Україні. Восени 2008 року моя сестра Ольга несподівано привезла мені миро святої Філомени, вервичку, книгу «Ласки і чуда», а також три образочки святої Філомени для мене і моїх синів. Подруга моєї сестри, Наталія, написала до вас листа із проханням до членства у молитовному братстві. Так я мимоволі стала учасником молитовного братства. Я зустріла цю звістку без особливого захоплення, бо через виробничу та домашню працю не завжди маю час та силу помолитися приписані молитви, а ще про молитву «Живої Вервиці» та святої Філомени ніколи не чула. Отже, образочки та миро лежали у моїй шухляді аж до грудня 2008 року, аж поки мене невідомо чому сильно розболілася шия, що я не могла повернути головою, навіть їжу боляче було ковтати. Я фармацевт, тому почала лікуватися, але полегшення не було. Тоді згадала про миро святої Філомени, почала молитися приписану десятку вервиці, мастила миром хворе місце і відмовляти дев’ятницю. Після намащування миром мені на короткий час стало гірше, але дуже скоро після цього наступило суттєве покращення. Миром я мастила раз на день, і вже за 3-4 дні біль зовсім минув, у шиї ще деякий час щось хрустіло, але болю не було зовсім. На початку лікування миром святої Філомени я пережила спокусу – випробування, яке думаю, успішно поборола, бо відчувала від мира короткочасний невідомий приємний аромат. Протягом лікування миром я продовжувала пити також і ліки, але щиро переконана, що швидко видужала, завдячуючи заступництву перед Богом святої Філомени. З цього часу св. Філомена одна із моїх улюблених святих. З радістю молюся десятку вервиці із приписаним таїнством. Щиро вдячна Богові, що таким несподіваним способом зробив мене членом «Живої Вервиці» та дав унікальну можливість отримати зцілення за посередництвом святої Філомени, стати членом молитовного братства «Жива Вервиця». 
Галина (м.Тернопіль)
Через посередництво Юди-Тадея та святої Філомени, опіку і заступництво яких я завжди на собі відчуваю, отримувала неодноразово допомогу у вирішенні особистих проблем. Особливо великою силою володіє молитва до святої Філомени, якщо просити у Бога помочі для когось. У цьому переконалася особливо тоді, коли у мене був важкий період в житті. Я була сама в іншому місті, а моя мама постійно молилася за мене. У той час я здавала дуже складні іспити. Але проходило все неймовірно легко. А найголовніше, я відчувала повний спокій і впевненість у тому, що мої покровителі не залишать мене ні на мить. Щиро дякую Богу, святим Юді-Тадею і Філомені.
п.Оксана (м. Дрогобич)
Я, Оксана, складаю велику подяку св. Філомені за те, що вона через Дев’ятницю і освячене миро оздоровила мою дочку.
Восени минулого року моя дочка, студентка 2-го курсу педуніверситету, знайшла в себе над ключицею гульку завбільшки з перчину. Ми пішли до хірурга, він сказав, що це лімфовузол, що набряк від простудного захворювання. Назначив антибіотики. Гулька трошки зменшилася. Після цього пішли до терапевта. Ми отримали направлення до гематолога в 5-ту клінічну лікарню, що на вул.Чупринки у м.Львові. На 5-му поверсі відділення гематології знаходяться онкохворі на лейкемію. Нас опанував великий страх. Медсестра сказала: «Не переживайте так, зроблять хіміотерапію, а потім будемо лікувати». Дочку оглянули троє хірургів. Небезпечним було те, що під ключицею, а не на шиї збільшився лімфовузол. Це говорило про те, що треба перевірити груди, легені, щитовидну залозу, щоб з’ясувати, який з органів дав такий поштовх.
Сказали нам, що треба зробити біопсію ( провести аналіз тих клітин, що є у гульці). Ми відмовилися від біопсії. Назначили нам ще раз антибіотики в уколах. Якщо буде від уколів зменшуватися, то добре, якщо ні – то приїжджати на операцію.
Потім ходили ще до онкохірурга. Сказав, що треба чекати.
Ми кололи антибіотики. Моєму страху не було меж. Я віддалася під опіку святій Філомені: розпочала дев’ятницю до св. Філомени і намащувала лімфовузли освяченим миром. Ми всі переживали. Лімфовузол почав зменшуватися. Дочку він більше не турбує. До Львова ми більше не їздили, здали в себе у Дрогобичі аналізи крові. Показники покращилися, бо тоді були високі лейкоцити.
Дякуючи Господу Богу і святій Філомені, моя дочка здорова. Хочу сказати, що коли в мене є проблеми, я прибігаю до святої Філомени, вона мене вислуховує. Свята Філомена для мене – як Ангел Хоронитель. Дякую Їй.
п.Наталя (м. Львів)
Мене звати Наталя. Я вірю в силу і чудо св. Філомени, завжди надіюся на її допомогу, з її допомогою виліковую своїх дітей. Андрійчика боліло вушко. Коли я закапала миром св. Філомени, то воно перестало боліти. Я попекла собі палець, було дуже боляче, я зразу взяла миро, помастила палець, - біль щез одразу, навіть не залишилося жодного знаку. Так само без сліду зникли бородавки на пальцях після того, як змастила їх миром. У мого Олежика зранку розболівся живіт, він дуже плакав. Я зняла з себе пояс, який ношу, і обв’язала його, помолилася над ним і пішла. Він заснув, коли встав, то його вже нічого не боліло, він сказав: « Дякую Бозі». А у найменшого Віталіка була ангіна. Йому так здавлювало подих, що він вже погоджувався на будь-які ліки. Я дала випити краплю мира і положила на ніч спати, а зранку все як рукою зняло, лише трішки покашлював, а хрипів і удушення в горлі вже не було.
п. Надія (с. Шляхтинці)

Членом Живої Вервиці я стала недавно, в березні 2008 року. За цей час я вже відчула велику Божу ласку через посередництво святої Філомени.

Сталося так, що мені повинні були робити операцію. Коли приходить біда, люди моляться і просять Господа Бога про допомогу, як член Живої Вервиці, молилася до святої Філомени і до Матінки Божої. Усі члени Живої Вервиці сіл Скоморохи, Шляхтинці, м. Тернополя, м. Львова молилися за моє здоров’я.

Перед операцією на підвіконник моєї палати сів голуб. Не могла пояснити це, але твердо знала, що це хороший знак і що зі мною все буде добре. На операцію я йшла разом з поясочком Святої Філомени і медаликом, хоч лікарі питалися, що це я пов’язала на руку, а я сказала, що це має бути зі мною. Дякуючи спільній молитві, дякуючи Богові, Пресвятій Діві Марії, Святій Філомені, я швидко поправилася після операції і виписалася з лікарні.

Десь через місяць після операції я вдруге відчула ласку тілесного зцілення. Мої очі почали сльозитися, підпухати і свербіти очі. Я намащувала їх миром святої Філомени - і все пройшло. Ще був один випадок з моїм внуком. Його боліло очко. Дочка помастила миром святої Філомени, помолилася - і все пройшло. Після цього членами Живої Вервиці захотіли стати моя донька і внук. Жива Вервиця має велику силу перед Престолом Господнім, тому я прошу всіх - приєднуйтеся до Живої Вервиці і моліться, вірячи у Господню поміч.

п. Галина (м. Тлумач)

Миро святої Філомени є чудотворним ліком, завдяки молитвам допомагає у недугах.

Моєму синочку 4 місяці, його дуже болів животик, я помазала миром -і все пройшло. А ще у чоловіка болів шлунок, я йому до чаю капала миро 9 днів і молилася дев’ятницю до святої Філомени - болі як рукою зняло.

Дякую Господу Богу і святій Філомені, що оберігають мою сім’ю.